Publikacija »Balkan Traveller« je poslovno turistična publikacija namenjena predvsem Kitajskim turistom in poslovnežem, tako tistim iz Kitajske kot tistim živečim v Evropi. Bralci se lahko seznanijo z najboljšimi turističnimi aranžmaji, potovalnimi paketi, nastanitvami, kulinariko, dogodki in drugimi turističnimi storitvami na področju Balkana. Poleg tega ponuja vse informacije, ki jih Kitajski turist potrebuje, ko obišče dežele zahodnega Balkana. Zaradi svoje specifične ciljen publike je na voljo v mandarinski kitajščini a je marketinško usmerjena v ponudbo turističnih subjektov zahodnega Balkana.

Publikacija je last podjetja CEATM d.o.o., ki deluje na področju poslovnega posredovanja na področju turizma, investicij in nepremičnin med poslovnimi subjekti na relaciji Kitajska - Zahodni Balkan. Obenem aktivno deluje na promociji predvsem turističnih subjektov iz zahodnega Balkana tako na Kitajskem trgu kot tudi na Evropskem trgu, kjer nagovarja v Evropi živeče Kitajce. Pri tem poleg te publikacije izkorišča še lastne spletne strani ceatm.org in ceatm.com, organizira različne dogodke, izobraževanja izdaja knjige … vse, kar ponudniki in poslovneži iz Balkana potrebujejo za uspešno delo s turisti in poslovneži iz Kitajske.

Naročnik: Ceatm d.o.o.

Kratek opis projekta: Publikacija »Balkan Traveller« je poslovno turistična publikacija namenjena predvsem Kitajskim turistom in poslovnežem, tako tistim iz Kitajske kot tistim živečim v Evropi. Publikacija je last podjetja CEATM d.o.o., ki deluje na področju poslovnega posredovanja na področju turizma, investicij in nepremičnin med poslovnimi subjekti na relaciji Kitajska - Zahodni Balkan.

Naslov strani: Balkan Traveller

Izvedene storitve:
svetovanje pri marketinških kampanjah,
izdelava marketinškega načrta,
izvedba marketinških aktivnosti,
oblikovanje blagovne znamke,
fotografiranje,
izdelava celostne grafične podobe CGP,
oblikovanje logotipa,
oblikovanje tiskovin,
priprava tekstov

Zaključeno: Oktober 2016

Obišči Balkan Traveller