vzmetivigal.si je predstavitvena stran podjetja Vigal d.o.o.. Podjetje proizvaja različne vrste vzmeti. Izdeluje jih po naročilu v poljubnih velikostih, obliki in s poljubnimi fizičnimi lastnostmi. Podjetje že 35 let uspešno posluje, prejelo je že več nagrad za svoje delo, svojo kakovost pa potrjuje tudi s pridobljenim certifikatom ISO ter certifikatom SiQ.

Direktor podjetja se odlično zaveda vseh potencialov spletne promocije, saj se kar nekaj strank dejansko oglasi na osnovi spletnih strani in preko spleta. Zaveda pa se, da se trendi in tehnologije na spletu neprestano spreminjajo in izboljšujejo in da je zaradi tega potrebno spletno stran periodično prenoviti.

Tokrat se je odločill za prenovo spletne strani, da so sedaj odzivne, ponašajo se s posodobljenim dizajnom  in spoštujejo vse nove marketinške trende. To je pravzaprav že tretja reinkarnacija teh strani za katero smo poskrbeli.

Naročnik: Vigal d.o.o.

Naslov strani: vzmetivigal.si

Status: Projekt je zaključen, izvajamo sistemsko vzdrževanje

Leto zaključka: 2015

Kratek opis projekta: vzmetivigal.si je predstavitvena stran podjetja Vigal d.o.o.. Je že tretja reinkarnacija strani za katero smo poskrbeli. Poleg posodobljenega dizajna so sedaj odzivne in spoštujejo vse nove marketinške trende.

Izvedene storitve:
- izdelava spletnih programskih rešitev PHP, JavaScript, CSS,
- optimizacija spletne strani SEO,
- Priprava marketinških kampanj,
- izobraževanje uporaba strani,
- izdelava odzivne spletne stran,
- oblikovanje spletne strani,
- postavitev CMS

Obišči vzmetivigal.si