Mladinski hotel Kras Pliskovica deluje v obnovljeni kraški domačiji, zaščiteni kot kulturni spomenik. Gostom ponuja 45 ležišč v šestih različno velikih sobah. Poleg spanja nudi voden ogled Slamčeve domačije, kakor je bilo ime objektu pred obnovo , vodeno spoznavanje kraške arhitekture in posebnosti kmečkega življenja, različne kulturno umetniške prireditve, koncerte, pohode, delavnice.

Mladinski hotel Pliskovica pa je odličen kraj za različna izobraževanja, srečanja, praznovanja,... Možen je najem posameznih prostorov in dvoran ali celotnega hostla. V zavetju stoletnih kamnitih zidov pa lahko gostje koristijo tudi kuhinjo, letno kuhinjo z žarom ter igrišče z otroškimi igrali.

V nekdanjem hramu je danes urejena recepcija in bogato založena info točka ter trgovinica izdelkov in dobrot Krasa, na voljo pa je tudi brezžična internet povezava.

Naročnik: Hostel kras Pliskovica

Naslov strani: hostelkras.com

Status: Projekt je zaključen, izvajamo sistemsko vzdrževanje in podporo uporabnikom

Leto zaključka: 2018

Kratek opis projekta: Mladinski hotel Pliskovica deluje v obnovljeni kraški domačiji, zaščiteni kot kulturni spomenik. Gostom ponuja 45 ležišč v šestih različno velikih sobah. Je tudi odličen kraj za različne izlete, izobraževanja, srečanja, praznovanja, ... V nekdanjem hramu je urejena recepcija in bogato založena info točka ter trgovinica izdelkov in dobrot Krasa.

Izvedene storitve:
- optimizacija spletne strani SEO,
- izobraževanje uporaba strani,
- oblikovanje spletne strani,
- postavitev CMS,
- izdelava spletne strani,
- izobraževanje spletni marketing

Obišči hostelkras.com