Spletna stran luksuzinstil.si je predstavitveni spletni katalog podjetja MKG d.o.o.. MKG je studio za arhitekturo in dizajn notranjih prostorov. V podjetju se ukvarjajo z oblikovanjem prestižnih interjerjev privatnih domov, vil, stanovanj, pa tudi poslovnih prostorov, turističnih objektov in lokalov. MKG je tudi dobavitelj prestižne italijanske pohištvene opreme. Notranje prostore uredi in opremi v celoti. Dobavlja pohištvo, svetila, talne, stenske in stropne obloge, dekorativne predmete in še veliko drugega.

Spletna stran predstavlja nekaj izdelkov nekaterih Italijanskih proizvajalcev prestižnega pohištva, ki ga MKG uporablja v svojih projektih. Do posameznih izdelkov se lahko uporabnik prebije bodisi preko prve strani, kjer so kronološko predstavljena različna podjetje ter njihovi izdelki, preko kataloga, ki je organiziran po tipu pohištva oziroma pohištvene opreme ter preko seznama blagovnih znamk. Za morebitne informacije je dovolj izpolniti kontaktni obrazec ali poklicati n v podjetju vam bodo v kratkem ponudili vse želene odgovore.

Naročnik: MKG d.o.o.

Kratek opis projekta: Luksuz in stil je stran, kjer je predstavljeno vrhunsko, dizajnersko, edinstveno pohištvo in pohištvena oprema. Predstavljeni so posamezni proizvajalci ter njihovi izbrani izdelki. Stran je namenjena informiranju in ozaveščanju, kaj vse si lahko omislimo za dom ali poslovne prostore.

Naslov strani: luksuzinstil.si

Izvedene storitve:
izdelava spletnih programskih rešitev PHP, JavaScript, CSS,
optimizacija spletne strani SEO,
svetovanje pri marketinških kampanjah,
izobraževanje uporaba strani,
izdelava odzivne spletne stran,
oblikovanje spletne strani,
postavitev CMS Joomla, Wordpress, Opencart,
priprava tekstov,
spletno oglaševanje Google Adwords,
izdelava spletnega kataloga

Zaključeno: September 2015

Obišči luksuzinstil.si