MarrYann je psevdonim glasbenika, ki ga navdihujejo njegovi lastni motivi in dogodki, ki puščajo globoko sled v njegovem življenju, ter njegov kritičen pogled na svet. S svojima albumoma «Intolerance« in »The Harmony of the Ecstasy« je še enkrat znova pokazal, da je glasba lahko večna.

Čeprav samosvoj in takoj razpoznaven, pa sam ne skriva, da se je nekoč navduševal nad elektronsko glasbo alternativnih elektro skupin, kot so The Art of Noise, Tangerine Dream, Jean Michel Jarre pa tudi mnogih progresivnih rock skupin iz 70ih, 80ih in 90ih let, ki so pri svojih stvaritvah uporabljali zvoke sintesajzerjov. Tudi danes rad prisluhne vsej širni paleti elektronske glasbe.

Pa vendar je MarrYann s svojo glasbo precej drugače – je bistveno bolj energijska od sorodnih. V svojih skladbah z občutkom meša zvoke “iz različnih časov” in razumno količino lastnih modernih zvokov in sodobnih glasbenih stilov. Vedno pa z namenom ustvariti glasbo za ljubitelje dobre atmosferske ter elektronske pop-rock glasbe.

Naročnik: MarrYann

Naslov strani: marryann.com

Status: Izvajamo redno vzdrževanje, v teku je prenova

Kratek opis projekta: marryann.com je spletna stran glasbenika, ki ustvarja progresivno elektronsko glasbo. Stran prinaša informacije o izdanih albumih, o intervjujih in prispevkih v različnih revijah kot tudi možnost nakupa in downloadanja kupljene glasbe. Obstoječa stran je že 5. reinkarnacija, saj za MarrYann skrbimo za promocijo že vse od 1995.

Izvedene storitve:
- optimizacija spletne strani SEO,
- Priprava marketinških kampanj,
- izobraževanje uporaba strani,
- oblikovanje spletne strani,
- postavitev CMS,
- priprava tekstov,
- spletno oglaševanje Google & FB,
- fotografiranje,
- izdelava spletne strani,
- izdelava marketinškega načrta,
- izvedba marketinških aktivnosti,
- izobraževanje spletni marketing

Obišči marryann.com