Ceatm.org je poslovna spletna stran podjetja Ceatm d.o.o.. Podjetje deluje na področju poslovnega posredovanja na področju turizma, investicij in nepremičnin med poslovnimi subjekti na relaciji Kitajska - Zahodni Balkan. Obenem aktivno deluje na promociji predvsem turističnih subjektov iz zahodnega Balkana tako na Kitajskem trgu kot tudi na Evropskem trgu, kjer nagovarja tu živeče Kitajce

Podjetje na svojih straneh poleg splošnih podatkov o svojem delovanju objavlja še vrsto koristnih informacij tako za poslovne partnerje iz celotnega Balkana, kot tudi za poslovneže in fizične osebe iz Kitajske ter v Evropi živeče Kitajce.

Specifika te spletne strani je, da na osnovi izbire na prvi strani, obiskovalca popelje na vsebine namenjene tistim iz Zahodnega Balkana oziroma tistim iz Kitajske.

Naročnik: Ceatm d.o.o.

Naslov strani: Ceatm.org

Status: Projekt je zaključen, izvajamo sistemsko vzdrževanje

Leto zaključka: 2015

Kratek opis projekta: Ceatm.org je poslovna spletna stran podjetja Ceatm d.o.o.. Podjetje na svojih straneh ponuja podatke o svojih storitvah ter vrsto koristnih informacij za poslovne partnerje iz celotnega Balkana in Kitajske.

Izvedene storitve:
- oblikovanje spletne strani,
- izdelava spletnih programskih rešitev PHP, JavaScript, CSS,
- optimizacija spletne strani SEO,
- Priprava marketinških kampanj,
- izobraževanje uporaba strani,
- izdelava odzivne spletne stran,
- izdelava spletne strani,
- izdelava marketinškega načrta,
- izvedba marketinških aktivnosti,
- postavitev CMS,
- izobraževanje spletni marketing

Obišči Ceatm.org