Spletna stran mojakuhinja.si je produktna pristajalna stran (landing page). Podjetje MKG d.o.o. preko te strani predstavi eno izmed svojih področij dela ter širino svoje ponudbe na področju prestižnih kuhinj. MKG je studio za arhitekturo in dizajn notranjih prostorov. V podjetju se ukvarjajo z oblikovanjem prestižnih interjerjev domov, poslovnih prostorov, turističnih objektov in lokalov.

MKG pa je tudi dobavitelj prestižne italijanske pohištvene opreme. Notranje prostore uredi in opremi v celoti. Dobavlja pohištvo, svetila, talne, stenske in stropne obloge, dekorativne predmete in še veliko drugega. Ker pa dobavlja tudi kuhinje in ker se pogosto opremljanje domov začne ravno pri kuhinji, je podjetje želelo izdelke nekaterih svojih parterjev predstaviti tudi preko te tematske spletne strani. Če želi obiskovalec izvedeti več o ponudbi kuhinj, se lahko s klikom preseli na spletni katalog www.luksuzinstil.si. Tu par MKG poleg kuhinj predstavlja tudi ostale izdelke za opremljanje domov..

Naročnik: MKG d.o.o.

Naslov strani: mojakuhinja.si

Status: Izvajamo vsebinsko vzdrževanje in marketinške aktivnosti

Leto izdelave strani: 2019

Obdobje sodelovanja: 2009 - 2022

Kratek opis projekta: mojakuhja.si je produktna pristajalna stran, ki smo jo izdelali kot "pure html, css, javascript" stran. Ne uporablja CMS orodij. To smo naredili zato, da se lahko stran kljub ogromni količini slikovnega materiala naloži hitro. Stran je tudi odzivna ter optimizirana, da odlično deluje tudi na pametnih telefonih. Za stran smo oblikovali tudi CGP in logo, izvajamo CMS ter občasno oglaševanje (PPC).

Izvedene storitve:
- izdelava spletnih programskih rešitev PHP, JavaScript, CSS,
- optimizacija spletne strani SEO,
- Priprava marketinških kampanj,
- izdelava odzivne spletne stran,
- oblikovanje spletne strani,
- postavitev CMS,
- priprava tekstov,
- spletno oglaševanje Google & FB,
- izdelava spletnega kataloga,
- oblikovanje blagovne znamke,
- izdelava celostne grafične podobe CGP,
- oblikovanje logotipa,
- izvedba marketinških aktivnosti

Obišči mojakuhinja.si