Podjetje GUT&PET d.o.o. se ukvarja s proizvodnjo izdelkov in polizdelkov iz žice in pločevine. Pri svojem delu uporablja le najkakovostnejše surovine. Tako zagotavlja stalno kakovost lastnih izdelkov. Za naročnika lahko iz žice izdela poljubne izdelke, saj razpolaga z vrsto različnih CNC krivilnih strojev za žice in cevi, ponujajo pa tudi laserski razrez tako za cevi kot pločevino. Poleg tega lahko v podjetju za stranko izdelajo tudi načrte.

Pripravijo različne 3D računalniške modele, ki pomagajo pri predstavi o podobi in o funkcionalnosti končnega izdelka. ŽE takoj, ko je načrtovanja končano in 3D model potrjen, so pripravljene tudi vse potrebne delavniške risbe ter programi za numerično vodene krivilne stroje.

Naročnik: Gut & Pet d.o.o.

Naslov strani: gutpet.si

Status: Izvajamo vsebinsko vzdrževanje in marketinške aktivnosti

Leto izdelave strani: 2018

Obdobje sodelovanja: 2014 - 2022

Kratek opis projekta: gutpet.si je predstavitvena stran podjetja Gut&Pet d.o.o.. Ponuja informacije o storitvah in izdelkih podjetja ter obvestila o novostih. Stran je odzivna, sodobno oblikovana, z uvodno telop animacijo. Odlično deluje tudi na mobilnih napravah. Za stran izvajamo tudi SEO. Od leta 2016 skrbimo tudi za oglaševanje na Google za Slovenski trg od 2021 pa še za hrvaški. Poskrbeli smo tudi za pripravo ter postavitev prevodov.

Izvedene storitve:
- izdelava spletnih programskih rešitev PHP, JavaScript, CSS,
- optimizacija spletne strani SEO,
- Priprava marketinških kampanj,
- izobraževanje uporaba strani,
- izdelava odzivne spletne stran,
- oblikovanje spletne strani,
- postavitev CMS,
- Izvajanje Google Ads oglaševanja

Obišči gutpet.si