Podjetje Paolo Gigli že več kot 60 let raziskuje, preizkuša ter trgu ponuja vedno nove in sveže prestižne parfume. Dišave in njihove dragocene stekleničke prilagaja željam in okusom kupcev, oziroma sledi trenutnim modam in načinu življenja.

Vso umetnost mešanja in tradicijo dišav danes vodi tretja generacija družine Gigli. V svojem modernem laboratoriju nadaljuje z razvojem in raziskavo na področju mešanja klasičnih in novih modernih vonjav. Njegovi strokovnjaki "nosovi" kombinirajo različne naravne vonje in raziskujejo vplive različnih mešanic na počutje, da bi tako ustvarili dolgotrajne in harmonične dišave, klasične in sodobne, za ljudi z različnimi okusi in potrebami. Vedno pa s ciljem ustvariti dragocene in visokokakovostne izdelke z nedvomno in resnično vrednostjo, kar jih je zavihtelo v sam vrh prestižnih in dragocenih parfumov.

Naročnik: Paolo Gigli & MKG d.o.o.

Naslov strani: paologigli.com

Status: Projekt je zaključen, izvajamo sistemsko vzdrževanje

Leto izdelave strani: 2014

Obdobje sodelovanja: 2012-2022

Kratek opis projekta: PaoloGigli.com smo dizajnirali nestandardno, posebno ... ker smo želeli pokazati drugačnost in ekskluzivnost teh dišav. Izdelali smo predlogo, ki vsebino organizira drugače ... vsi sistemski elementi so vedno in v celoti statični. Spreminja se le osrednji vsebinski del. Stran je optimizirana za namizne zaslone in demo TVje. Ni bila predvidena za pamente telefone. Stran smo leta 2018 popravili, saj je vsebovala Adobe Flash elemente - namesto tega smo implementirali čiste CSS animacije.

Izvedene storitve:
- izdelava spletnih programskih rešitev PHP, JavaScript, CSS,
- optimizacija spletne strani SEO,
- Priprava marketinških kampanj,
- izobraževanje uporaba strani,
- izdelava odzivne spletne stran,
- oblikovanje spletne strani,
- izdelava spletnega kataloga,
- postavitev CMS,
- priprava tekstov,
- spletno oglaševanje Google & FB

Obišči paologigli.com