Spletna stran mojakuhinja.si je produktna pristajalna stran (landing page). Podjetje MKG d.o.o. preko te strani predstavi eno izmed svojih področij dela ter širino svoje ponudbe na področju prestižnih kuhinj. MKG je studio za arhitekturo in dizajn notranjih prostorov. V podjetju se ukvarjajo z oblikovanjem prestižnih interjerjev domov, poslovnih prostorov, turističnih objektov in lokalov.

MKG pa je tudi dobavitelj prestižne italijanske pohištvene opreme. Notranje prostore uredi in opremi v celoti. Dobavlja pohištvo, svetila, talne, stenske in stropne obloge, dekorativne predmete in še veliko drugega. Ker pa dobavlja tudi kuhinje in ker se pogosto opremljanje domov začne ravno pri kuhinji, je podjetje želelo izdelke nekaterih svojih parterjev predstaviti tudi preko te tematske spletne strani. Če želi obiskovalec izvedeti več o ponudbi kuhinj, se lahko s klikom preseli na spletni katalog www.luksuzinstil.si. Tu par MKG poleg kuhinj predstavlja tudi ostale izdelke za opremljanje domov..

Naročnik: MKG d.o.o.

Naslov strani: mojakuhinja.si

Status: Izvajamo vsebinsko vzdrževanje in marketinške aktivnosti

Kratek opis projekta: Moja kuhinja je stran, kjer podjetje MKG d.o.o. predstavlja svoje področje dela ter nekatere svoje dobavitelje na področju vrhunskih, dizajnerskih, edinstvenih, sodobnih in klasičnih kuhinj. Gre za pristajalno stran (landing page) zato podjetje predstavi le nekaj izdelkov, svoje partnerje predvsem pa svoj pristop pri izdelavi oziroma dobavi kuhinj.

Izvedene storitve:
- izdelava spletnih programskih rešitev PHP, JavaScript, CSS,
- optimizacija spletne strani SEO,
- Priprava marketinških kampanj,
- izdelava odzivne spletne stran,
- oblikovanje spletne strani,
- postavitev CMS,
- priprava tekstov,
- spletno oglaševanje Google & FB,
- izdelava spletnega kataloga,
- oblikovanje blagovne znamke,
- izdelava celostne grafične podobe CGP,
- oblikovanje logotipa,
- izvedba marketinških aktivnosti

Obišči mojakuhinja.si