Ceatm d.o.o. deluje na področju poslovnega posredovanja na področju turizma, investicij in nepremičnin med poslovnimi subjekti na relaciji Kitajska - Zahodni Balkan. Obenem aktivno deluje na promociji predvsem turističnih subjektov iz zahodnega Balkana tako na Kitajskem trgu kot tudi na Evropskem trgu, kjer nagovarja v Evropi živeče Kitajce.

V okviru svoje dejavnosti se pogosto pojavlja tudi na različnih poslovnih in turističnih sejmih, prireditvah, srečanjih ... tako po Evropi kot tudi na Kiajskem. Da lahko zaposleni potencialnim poslovnim partnerjem po mnogih kratkih pogovorih, ki so tipični za takšne dogodke, dajo nekaj "za spomin", so se pri Ceatm d.o.o. odločili za trilistno informativno zgibanko. Ta podaja vse ključne informacije o delovanju in storitvah podjetja, vse kontaktne podatke ter seveda osnovno poslanstvo podjetja – »Gradimo mostove med Zahodnim Balkanom in Kitajsko«. Brošura je izdelana tako v angleškem jeziku kot tudi v Kitajščini. Teksti v Kitajski verziji so nekoliko spremenjeni, saj posamezni brošuri nagovarjata druge poslovne partnerje.

Naročnik: Ceatm d.o.o.

Kratek opis projekta: Ceatm d.o.o. deluje na področju poslovnega posredovanja na področju turizma, investicij in nepremičnin med poslovnimi subjekti na relaciji Kitajska - Zahodni Balkan. Kot marketinško orodje za udeležbo na sejmih smo izdelali tudi trilistno zgibanko z vsemi informacijami o delovanju in storitvah podjetja, s kontaktnimi podatki in s temeljnim sporočilom podjetja »Gradimo mostove med Zahodnim Balkanom in Kitajsko«

Naslov strani: Ceatm.org

Izvedene storitve:
svetovanje pri marketinških kampanjah,
izdelava marketinškega načrta,
izvedba marketinških aktivnosti,
oblikovanje blagovne znamke,
fotografiranje,
izdelava celostne grafične podobe CGP,
oblikovanje logotipa,
oblikovanje tiskovin,
priprava tekstov

Zaključeno: Marec 2015

Obišči Ceatm.org