V Podjetju MD trade že vse od svojih začetkov v letu 1994 ponujajo široko paleto kakovostnih materialov iz nerjavnega jekla oziroma »inoxa« skupaj s potrebnim materialom za njegovo obdelavo. V prodajnem programu ponujajo pločevino iz nerjavnega jekla, cevi, profile, polizdelke, varilni material, brusilni material in ograjne sisteme. Veliko materialov iz nerjavnega jekla imajo stalno na zalogi v njihovem skladišču.

V letu 2010 so prodajni program obogateli še z materiali iz aluminija. Tako danes ponujajo široko paleto industrijskih aluminijastih profilov, aluminijastih profilov za stavbno pohištvo, profilov za steklene fasade, aluminijastih brisolejev in žaluzij. So tudi ekskluzivni zastopnik podjetja Feal, proizvajalca visokokakovostnih profilov za stavbno pohištvo.

Naročnik: MD trade d.o.o.

Naslov strani: md-trade.si

Status: Projekt je zaključen, izvajamo sistemsko vzdrževanje

Leto zaključka: 2010

Kratek opis projekta: mdtrade.si je predstavitvena stran podjetja MD trade d.o.o.. Stran je spletni katalog izdelkov z natančnim opisom "standardnih" izdelkov terz možnostjo naročanja oziroma povpraševanja po različnih izdelkih.

Izvedene storitve:
- optimizacija spletne strani SEO,
- izobraževanje uporaba strani,
- oblikovanje spletne strani,
- postavitev CMS,
- izdelava spletne strani,
- izvedba marketinških aktivnosti,
- izdelava spletnega kataloga,
- priprava tekstov,
- izobraževanje spletni marketing

Obišči md-trade.si