Podjetje STEM d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1989 v Novi Gorici s ciljem proizvodnje in razvoja peskalnih strojev z najkvalitetnejšimi rešitvami za potrebe površinske obdelave kot so: peskanje, matiranje, mikrokovanje (shot peening, stress peening), hrapavljenje itd.

Sedež podjetja je v Novi Gorici, kjer se peskalni stroji načrtujejo in izdelujejo. Poleg tega pa imajo še dve proizvodni tovarni: v Tolminu se izdelujejo manjši standardni stroji, v Čakovcu na Hrvaškem pa stroji največjih dimenzij.

Podjetje že vse od svojih začetkov neprestano raste predvsem na račun povečevanja izvoza, saj danes izvozijo več kot 95% celotne proizvodne. Tako so STEM-ovi peskalni stroji v pogonu v skoraj vseh državah Evrope, v Rusiji pa tudi drugod pa Aziji in na Bližnjem Vzhodu.

Naročnik: Stem d.o.o.

Naslov strani: stem.si

Status: Projekt je zaključen, izvajamo sistemsko vzdrževanje

Leto zaključka: 2011

Kratek opis projekta: stem.si je predstavitvena stran podjetja Stem d.o.o.. Prinaša izčrpne informacije o storitvah in izdelkih podjetja. Stran je pravzaprav katalog izdelkov z natančnim opisom "standardnih" izdelkov, z bogato galerijo slik iz preteklih projektov kot tudi z obrazci za povpraševanje po novih strojih ali za povpraševanje po rezervnih delih.

Izvedene storitve:
- izdelava spletnih programskih rešitev PHP, JavaScript, CSS,
- optimizacija spletne strani SEO,
- izobraževanje uporaba strani,
- oblikovanje spletne strani,
- postavitev CMS,
- izdelava spletne strani,
- izvedba marketinških aktivnosti,
- izdelava spletnega kataloga,
- priprava tekstov,
- izobraževanje spletni marketing

Obišči stem.si