Podjetje Paolo Gigli že več kot 60 let raziskuje, preizkuša ter trgu ponuja vedno nove in sveže prestižne parfume. Dišave in njihove dragocene stekleničke prilagaja željam in okusom kupcev, oziroma sledi trenutnim modam in načinu življenja.

Vso umetnost mešanja in tradicijo dišav danes vodi tretja generacija družine Gigli. V svojem modernem laboratoriju nadaljuje z razvojem in raziskavo na področju mešanja klasičnih in novih modernih vonjav. Njegovi strokovnjaki "nosovi" kombinirajo različne naravne vonje in raziskujejo vplive različnih mešanic na počutje, da bi tako ustvarili dolgotrajne in harmonične dišave, klasične in sodobne, za ljudi z različnimi okusi in potrebami. Vedno pa s ciljem ustvariti dragocene in visokokakovostne izdelke z nedvomno in resnično vrednostjo, kar jih je zavihtelo v sam vrh prestižnih in dragocenih parfumov.

Naročnik: Paolo Gigli & MKG d.o.o.

Naslov strani: paologigli.com

Status: Izvajamo vsebinsko vzdrževanje in marketinške aktivnosti

Leto zaključka: 2014

Kratek opis projekta: PaoloGigli.com je slovenska predstavitvena spletna stran Italijanskega proizvajalca dragocenih in edinstvenih parfumov. Stran je namenjena strankam iz Slovenije in ostalih držav zahodnega Balkana. Predstavlja bogato ponudba njihovih edinstvenih parfumov ter tudi zgodovino podjetja.

Izvedene storitve:
- izdelava spletnih programskih rešitev PHP, JavaScript, CSS,
- optimizacija spletne strani SEO,
- Priprava marketinških kampanj,
- izobraževanje uporaba strani,
- izdelava odzivne spletne stran,
- oblikovanje spletne strani,
- izdelava spletnega kataloga,
- postavitev CMS,
- priprava tekstov,
- spletno oglaševanje Google & FB

Obišči paologigli.com