Namen ISO PORTALA je na eni točki ponuditi vse informacije podjetjem, ki stremijo k stalnemu izboljševanju in sistemski urejenostj. Namenjen je tako tistim, ki se šele odločajo o vzpostavitvi različnih standardov, kot so na primer ISO, kot tudi tistim, ki so na to pot že stopili in želijo svoj sistem nadgraditi in izboljšati. Namenjen pa je tudi  vsem ostalim, ki se zavedajo pomena urejenosti in standardizacije poslovnih in proizvodnih procesov v podjetjih. Poleg uporabnih informacij povezanih z vzpostavljanjem, vzdrževanjem in nadgrajevanjem standardov, portal prinaša informacije o aktualnih novostih, certifikacijskih organih, izobraževanjih s področja ISO standardov ter vseh ostalih sorodnih tematik.

Vizija naročnika je dvigovanje zavedanja poslovnežev in kupcev glede pomembnosti kakovostnega in ozaveščenega delovanja, tako na področjih, ki so povezani z standardi ISO, kot tudi širše. Poslanstvo naročnika  je  informirati, pomagati, svetovati pri odločanju za ustrezno postopanje pri pridobivanju različnih certifikatov.

 

Naročnik: ISO portal

Naslov strani: iso-portal.si

Status: Projekt je Zaključen

Leto zaključka: 2015

Kratek opis projekta: Spletni portal iso-portal.si na enem mestu podaja informacije o novostih na področju iso in drugih standardov, najavlja in poroča o dogodkih povezanih s standardizacijo, predstavlja primere dobrih praks, informira o izobraževanjih...

Izvedene storitve:
- izdelava spletnih programskih rešitev PHP, JavaScript, CSS,
- optimizacija spletne strani SEO,
- Priprava marketinških kampanj,
- izobraževanje uporaba strani,
- izdelava odzivne spletne stran,
- izvedba marketinških aktivnosti,
- postavitev CMS,
- spletno oglaševanje Google & FB,
- izobraževanje spletni marketing

Obišči iso-portal.si